Lalatović: Meč posle derbija uvek ima posebnu težinu

U desetom kolu JSL ljubitelji fudbala na Marakani, videće domaće crveno-bele, protivnik izabranika Nenada Lalatovića ovoga puta biće ekipa Donjeg Srema. Utakmica se igra u subotu od 18 časova.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Nenad Lalatović navodi da meč protiv D. Srema ima posebnu težinu jer dolazi posle derbija.

– Nama je svaka naredna utakmica najbitnija, a ova protiv Donjeg Srema ima posebnu težinu jer nam dolazi nakon derbija u kojem smo se, nažalost, okliznuli. Uvek je najteže odigrati utakmicu posle i podići ekipu da bude na onom nivou na kojem je bila. To je moj zadatak, da ih pred ovu utakmicu maksimalno motivišem, i učinim da zaborave derbi koliko god da je to moguće, jer nam u goste dolazi ozbiljan protivnik. Donji Srem je promenio trenera, imaju tri četiri jako dobra igrača, iskusan tim. I prošle sezone su nam na Marakani uzeli bodove, iako smo vodili 2:0 i imali igrača više. To samo govori o njihovom kvalitetu. Ali, mi smo Crvena zvezda, i na našem stadionu, protiv koga god da igramo, u kakvoj god da smo formi, idemo na pobedu – rekao je Lalatović, i dodao:

– U ovom trenutku, osim Petkovića, nemamo povređenih igrača. Mijailović ima četiri žuta kartona pa će propustiti utakmicu, dok su svi ostali na raspolaganju, i oni koji budu istrčali na teren, daće ne 100, nego 120% svojih mogućnosti.

Komentari