Lalatović: “Mesto nam je u vrhu elite”

Ekipa Borca koja je doživela velike promene kako u igračkom kadru tako i u organizacionom zabeležila je odličan start ove sezone. Čačani iz dva kola imaju maksimalnih šest bodova, a prema rečima trenera Lalatovića, njegova ekipa po kvalitetu i zaslužuje da bude u gornjem delu tabele.

Foto: boracfk.com

Foto: boracfk.com

“Nemoguće je bez obzira na rezultatski odličan start, već sada odrediti gde nam je mesto. O tome i ne razmišljamo, ali smo pred početak prvenstva razdvojili želje i ciljeve. Mesto u plej-ofu je želja svih struktura kluba, naročito navijača koji zaslužuju da u pozitivnom smislu budu posebno apostrofirani. Cilj je da izbegnemo prošlogodišnji rasplet i borbu za opstanak. Nebrojeno puta sam se uverio da je Borac to ne zaslužuje, iako sam praktično juče došao u Čačak” – oprezan je Lalatović.

Retko ko je nakon vrelog leta u Čačkuverovao očekivao da će ekipa ovako dobro startovati, ali prema rečima Lalatovića, verovali su njegovi prvotimci:

Važno je da su u to verovali igrači. Da nije tako danas bi se sigurno bavili drugačijom analizom, pravili nove kombinacije. Igrači su na prvom mestu, a odmah do njih navijači, čijom zaslugom smo „srušili” Radnički u prvom kolu, kraj Morave. Momci su pokazali karakter i jedinstvo, niko ne može da im osporiti individualne vrednosti i kvalitet za superligašku scenu.

Izvor: Sportski Žurnal

Komentari