Lalatović šalje četvoricu na kaljenje

Šampion Srbije, uprkos teškoj finansijskoj situaciji, bio je veoma aktivan u letnjem prelaznom roku u kome je u klub stiglo deset novih igrača. Posle problema sa licencom u prva dva kola, koji je uspešno rešen, povratkom Miloša Ninkovića na Marakanu, Lalatović je došao u situaciju da zbog velikog broja igrača neke fudbalere pošalje na pozajmicu.

Milan Jokić bi prema pisanju Sporta, mogao da provede ovu sezonu na kaljenju u ekipi BSK-a iz Borče. Jokić je igrač sredine terena, gde je i pored odlaska Milijaša i mogućnosti da Gogić napusti klub, velika gužva, pa za omladinskog reprezentativca Srbije, ne ostaje mnogo prostora.

Marko Grujić najverovatnije ide u lazarevačku Kolubaru, s tim što će Grujić i dalje trenirati na Marakani, zbog obaveza u školi, dok će vikendom igrati mečeve za Kolubaru.

Što se tiče novajlije Mamadua Mbođa, Senegalac se odlično pokazao na probi, gde je uspeo da se izbori za ugovor sa Zvezdom, ali će narednih šest meseci provesti najverovatnije u redovima OFK Beograda, kako bi se što bolje adaptirao na srpski fudbal. Kada je u pitanju Nikola Karaklajić, on će ovu sezonu provesti na pozajmici u Voždovcu ili beogradskom Sinđeliću.

Komentari