LE (kvalifikacije): Čukarički ubedljiv, uprkos “medijskom mraku”

Fudbaleri Čukaričkog ubedljivo su savladali ekipu Santa Hulije rezultatom 4-0, u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, i praktično već nakon prvog meča zakazali duele sa austrijskim SV Gredigom.

Golove su postigli Mirosavljević 8. minut, Bojić 49. minut, Slavoljub Srnić 89. minut i Stojiljković u 92. minutu sa bele tačke. Prvi zvaničan evropski meč Čukaričkog na Banovom brdu, koji je odigran pred 88. rođendan kluba, ispratilo je nešto više od 2500 gledalaca, ali nijedna domaća televizija nije prenosila meč srpskog predstavnika!

Čukarički je pokazao da je mnogo bolji tim od rivala iz Andore. Bila je primetna nervoza srpskog predstavnika u prvom poluvremenu, ali kako je meč odmicao, delovali su bolje na terenu. Na kraju ubedljivih 4-0, pred put na revanš koji je za sedam dana. Ovim trijumfom Čukarički je praktično obezbedio prolazak u drugi krug, gde će ih čekati austrijski SV Grodig, ekipa mnogo zvučnijeg imena, koja će nadamo se biti interesantnija i srpskim televizijama, jer večerašnji meč sa Santa Hulijom, očigledno nije bio dovoljno primamljiv.

Sastavi:

ČUKARIČKI: Ristić, Stojković, Ostojić, Pjasentin, Brežančić, Todorović, Matić, Bojić (58. D. Srnić), Stojiljković, Mirosavljević, S. Srnić.

SANTA HULIJA: Koka, Estepa, Fontan, Ruiz, Rodrigez, Varela, Soto, Sera, Spano, Perez, Kabezas.

 

Komentari