LE: Vojvodina deklasirana u Slovačkoj

Fudbaleri novosadske Vojvodine pretpeli su težak poraz na gostovanju u Slovačkoj i praktično se oprostili od Evrope. Trenčin je slavio sa 4-0 nas osvajačem kupa Srbije, iako se stekao utisak da je rezultat mogao biti i mnogo gori.

Od samog početka utakmice Slovaci su igrali viktorije pred golom Vojvodine, i na kraju zasluženo slavili. Sa druge strane Novosađani mogu biti zadovoljni što poraz nije na kraju bio mnogo teži s obzirom da su od 66. minuta igrali sa desetoricom, jer je Marko Živković isključen, ali ruku na srce ni pre isključenja nisu pružili ništa vredno pomena. Golove za Trenčin postigli su Simon (20′, 50′, 63′) i Masedo da Silva (72′) i praktično obezbedili nedostižnu prednost pred revanš za svoj tim.

Nejasno je da li su uzrok ove rezultatske katastrofe teške noge nakon napornih priprema ili promena trenera pred početak sezone, ali Vojvodina u današnjem meču nije ličila na klub koji je bio blagi favorit u ovom dvomeču. Novosađanima ostaje samo teorija pred revanš, ali s obzirom na igru koja je pružena, odnosno nije pružena danas, Stara dama može jedino da se nada časnom oproštaju od Evrope.

Komentari