Legija odustala od levog beka Vojvodine!

Nakon eliminacije iz Evrope počela je rasprodaja u redovima novosadske Vojvodine. Prva lasta koja je napustila klub, jeste iskusni štoper Igor Đurić koji je pojačao tursku Karšijaku, a očekuje se da do kraja prelaznog roka Vojvodina ostane bez još nekoliko prvotimaca.

karadjordje

Pored Ožegovića i Ivanića, za koje već postoji interesovanje inostranih klubova, klub je trebalo da napusti i levi bek Bojan Nastić, ali od njegove seobe u Poljsku neće biti ništa. Naime iako je Nastić otputovao u Poljsku kako bi završio posao sa Legijom, klub iz Varšave odustao je u poslednjem trenutku od transfera. Razlog odustanka navodno je povreda štopera u poljskoj ekipi, pa je klub rešio da potraži zamenu na toj poziciji, te se u poslednjem momentu odustalo od pojačanja na levom beku.

Nastić će danas biti u konkurenciji za tim u Subotici, a da li će i u nastavku sezone nositi crveno-beli dres, ostaje da se vidi do same završnice prelaznog roka.

Podsetimo Vojvodina je pored Đurića ovog leta ostala bez Srđana Babića i Mijata Gaćinovića koji su našli inostrane angažmane.

Komentari