Loše sam procenio Stanisavljevića

Golman Partizana, Živko Živković, poručio je da mu niko nije zamerio na tri primljena gola, i da su on i njegovi saigrači tim kao i posle pobede nad Steuom.

Zivko

Očekivao sam centaršut, krenuo na loptu, loše je precenio, mislio sam da će odleteti iznad prečke, a ona završila u mreži. Ipak, kao što smo bili tim kad smo prošli Steauu, tako smo ekipa i sad gad gubimo. Ponavljam, svi smo krivi za poraz u Novom Sadu, jer kod nas u Partizanu ne postoji pojedinačna krivica. Kompletna ekipa je imala loš dan, zato nam se desila najslabija partija od početka sezone”, rekao je Živković,

Golman Partizana je dodao:

Bilo nam je svima lepo kad se pobeđivalo, a mreža mirovala, što beše slučaj u prve četiri takmičarske utakmice ove sezone. Zato sad nema razloga tražiti krivca, niti je meni neko prebacio na tri primljena gola protiv Vojvodine. Potrebno je samo da nastavimo da radimo kao do sad, jer – kao što je govorio legendarni Blagoje Paunović – veliki je onaj igrač koji grešku odmah skloni sa strane i okreće se narednoj obavezi. Moilim lepo, idemo dalje”, rekao je Živković, a prenosi MozzartSport.

Komentari