Lučanci kreću u novu sezonu bez licenciranih Frajdeja, Zonjića i Radina!

Fudbaleri Mladosti iz Lučana, Igor Zonjić, Milan Radin i Patrik Eze Frajdej, koji su bili standardni prvotimci prošle sezone, nisu licencirani od strane kluba za tekuću sezonu!

Stadion_Mladost_Lučani_1

Informacija do koje je Utakmica.rs  nezvanično došla, jeste da je razlog zbog koga standardni prvotimci nisu našli svoje mesto na spisku licenciranih igrača (što možete videti i na zvaničnom sajtu Superlige), jeste suspenzija od strane Uprave kluba.

Kontaktirali smo šefa struke Lučanaca, Nenada Milovanovića kako bismo proverili ovu informaciju, ali je strateg Mladosti, u veoma neprijatnom razgovoru uz salvu psovki i uvreda upućenih na račun našeg portala i izvora, demantovao vest o suspenziji pomenute trojke.

– Zonjić i Radin nisu licencirani, ali uredno treniraju sa ekipom, dok najbolji strelac Superlige u prošloj sezoni, Frajdej, nije registrovan jer se očekuje da napusti klub u letnjem prelaznom roku, rekao je trener Milovanović.

Zonjić je prošle sezone upisao dvadeset jedan nastup i postigao dva gola za ekipu Mladosti. Milan Radin takođe je nastupio na dvadeset jednom meču u prošloj sezoni, bez postignutog gola, dok je Frajdej na dvadeset šest odigranih mečeva postigao 15 golova.

 

Komentari