Lukas: Gol posvećujem trudnoj supruzi – Boljević: Osetno poboljšanje forme

Čukarički je juče pobedio Metalac na gostujućem terenu rezultatom 2:1, strelci za goste bili su Boljević i Lukas. Ovom pobedom Čuka je najavila povratak na vrh tabele.

Lucas Piasentin

Dejan Boljević je za Čukarički postigao svoj prvenac u meču sa Milanovčanima, kaže da konačno vidi poboljšanje forme u ekipi a nada se da će se to odraziti i na tabelu.

– Zadovoljan sam svojom, kao i igrom cele ekipe. Napokon se vidi poboljšanje forme. Podigli smo se na adekvatan nivo i protiv Voždovca ali je tada izostao rezultat. Sada su se kockice poklopile. Napustilo nas je nekoliko fudbalera, tim se još privikava na novonastalu situaciju, rekao je Boljević za zvanični sajt kluba.

Štoper Lukas Piasentin strelac je drugog gola. On je ocenio da je za ekipu sa Banovog Brda najvažnije to što je osvojila tri boda. Gol je posvetio supruzi koja treba da se porodi.

– Hvala Bogu što smo pobedili. Zadovoljan sam igrom, svojom i igrom tima. Posvećujem gol svojoj trudnoj supruzi, koja bi trebalo da se porodi svakog trena, kaže Lukas.

Komentari