Luković se zahvalio navijačima na ogromnoj podršci

Posle duge pauze zbog povrede iskusni defanzivac Zvezde, Aleksandar Luković, vratio se na teren. On je pred kraj meča zamenio Pavićevića, a navijači su ga dočekali ovacijama.

Lukovic

Zaista nisam imao utisak da sam ponovo debitovao jer sam ovde već godinu dana, ali mi je jako drago što sam ponovo u takmičarskoj ekipi. Bitno je da smo se pobedom popeli na prvo mesto”, izjavio je Luković posle meča sa Javorom.

Zbog minimalne prednosti od 1:0 Luković je odigrao samo par minutam, iako je bilo planirano da odigra bar 25 minuta, ali rezultat to nije dozvolio.
Utakmica je bila dosta intenzivna, Javor je ozbiljna ekipa, a rezultat 1:0 nije garantovao ništa. Biće prilike u sledećim utakmicama. Ja već radim sa ekipom maksimalno, već dve nedelje. Sledi meč u Lučanima gde ću igrati više, pa pauza i prijateljska sa Olimpijom, tu ću igrati jedno sat vremena. Do utakmice sa Partizanom ima dosta vremena, bitnije je da ekipa igra sve bolje i bolje i da smo na prvom mestu, gde bismo voleli da ostanemo do kraja

Očekivao sam podršku, ali ne ovakvu, ovo retko koji klub ima u Evropi. Hvala im na tome. Nadam se da ćemo navijače ispratiti s rezultatima, kao što zaslužuju”, za kraj dodao je Lune.

Komentari