Luković: “Sutra po tri boda!”

Kapiten Zvezde sa nestrpljenjem očekuje sutrašnji derbi.

lukovic

 

Kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Aleksandar Luković, izjavio je danas da on i njegovi saigrači željno iščekuju sutrašnji meč sa Partizanom.

“Radili smo vredno i spremni ulazimo u utakmicu. Svi željno iščekujemo da počne sutra. Očekujem zanimljivu utakmicu, neka pobedi bolji, a nadam se da ćemo to biti mi”
, rekao je Luković novinarima na stadionu Zvezde.

Luković je istakao da bi bio nezadovoljan bodom. Dodao je da, kao i cela njegova ekipa, razmišlja samo o pobedi protiv Partizana.

“Poštujem Partizan, to je aktuelni šampion i ekipa koja igra Ligu Evrope, ali očekujem da pokažemo da smo zreli da možemo da dobijemo jednu ovakvu utakmicu”

Luković se vratio januara u Zvezdu. Od svog povratka, odigrao je samo nekoliko minuta, pošto se oporavljao od teške povrede kolena.

“Možda još nisam spreman koliko bih želeo, ali tu sam. Čim sam ovde, znači da sam u konkurenciji za tim. Treniram maksimalno već tri nedleje i spreman sam da pomognem ekipi”, rekao je Luković.

Crveno – beli su prvi na tabeli sa 20 bodova, pet više od trećeplasiranog Partizana, međutim crno – beli imaju utakmicu manje.

 

Komentari