Marko Grujić: Kakav Čelsi, Murinjo ne zna ni ko sam!

Nakon eliminacije iy Lige Evrope, Crvena Zvezda igra zaista odlično.

Marko Grujic

 

Najtrofejniji srpski klub, ove jeseni prosto melje svoje rivale i  gazi na putu ka novoj šamoionskoj tituli, a “zlatni Orlić” iz ekipe Grofa Božovića, Marko Grujić, jedan je od najboljih igrača svog tima iako ima tek 19 godina.

U meču sa Novim Pazarom, on je postigao prvenac u dresu voljenog kluba, a tokom leta govorilo se da se nalazi čak i na radaru Čelsija.

Međutim, iako mladom fudbaleru imponuje interes fudbalskog velikana, on čvrsto i sa obe noge stoji na zemlji i nema nameru da zbog svojih igara ili medijskih spekulacija poleti prerano i previsoko.

A, Murinjo možda i ne zna ko sam – skromno je izjavio Marko Grujić.

Ovaj momak, ipak, ne poriče da bi jednog dana voleo da obuče dres londonskog kluba. Ipak, smatra da pre “Stamford Bridža“, najpre treba da se dotatno usavrši i sazre kao fudbaler u nekom manjem klubu u kojem bi dobio minutažu i priliku da se dokaže.

– Teško je zaigrati u Čelsiju kao mlad fudbaler, sigurno će moj sledeći klub biti manji od londonskog. Bolje je da se krene drugim putem, kao što je uradio Nemanja Matić – napominje Grujić, prenosi Informer.

Vezista crveno-belih još jednom je potvrdio da nema nameru uskoro da napušta stadion “Rajko Mitić”.

– Da, planiram da ostanem do 2017. godine. I šef nam je rekao da bi voleo da ostanemo svi ako osvojimo titulu. Ipak, nećemo da gledamo previše daleko – podvukao je Marko Grujić.

On je dodao da je imao ponude Hamburga, kao i Investicionog fonda, koje je odbio kako bi klub iz Ljutice Bogdanana njegovom transferu bolje zaradio.

– Hamburg je poslao ponudu pre Mondijala na Novom Zelandu, ostala je na stolu i posle šampionata. Odbio sam da idem u Nemačku. Stigla je zatim i ponuda investicionog fonda, sa opcijom da kasnije odem u Čelzi – poručio je Grujić.

Komentari