Marko Lomić – Nikada ne bih prevario Partizan

“Prava i jedina istina je da me Mordovija nije ispoštovala. Bio je dogovor da im oprostim pola para koje mi sleduju za jednogodišnji ugovor, i oni su se složili da će mi dati čiste papire. Potvrdili su mi to ne jednom, već dvadeset puta, zato sam i obećao Partizanu da ću da potpišem za njih. Jedva sam i čekao da se vratim u Humsku, a vidite šta ispade od svega”, rekao je Marko Lomić.

Serbia's Marko Lomic, right, and Japan's Shunsuke Nakamura vie for the ball during their Kirin Challenge Cup friendly soccer match in Osaka, western Japan, Wednesday, April 7, 2010. Serbia won the match, 3-0. (AP Photo/Shuji Kajiyama)

Serbia’s Marko Lomic, right, and Japan’s Shunsuke Nakamura vie for the ball during their Kirin Challenge Cup friendly soccer match in Osaka, western Japan, Wednesday, April 7, 2010. Serbia won the match, 3-0. (AP Photo/Shuji Kajiyama)

“Kada su čuli da ću da nastavim karijeru u Partizanu, Rusi su mislili da ću da igram za neke milione, šta već. Dogovor su pogazili, i saopštili mi da mogu da isplate samo četvrtinu ugovora. Da se razumemo, ja imam odličan ugovor u Mordoviji,  i već sam velike pare oprostio, a onda su me oni ponizili novom ponudom. Još gore je, što sam direktoru Partizana, Milošu Vazuri, obećao da je sve rešeno. Ali, ja imam samo još par godina aktivnog igranja preda mnom, i porodicu na koju moram da mislim. Da otpišem čak tri četvrtine novca bilo je zaista suludo”, rekao je Marko Lomić.

 

 

Komentari