Marko Nikolić: “Igramo sve bolje i bolje”

Povratnik na klupu lidera na tabeli, Marko Nikolić, istakao je da njegova ekipa igra sve bolje iz meča u meč, ali da mora da ostane koncentrisana ukoliko želi da pobedi Rad u sutrašnjem meču.

Marko-Nikolic-3

“Ovo je veoma važan momenat, iako će biti još važnih. Treba dobro da reagujemo. Recept je zajedništvo i koncentracija, kao i borba u svakoj sekundi utakmice. Primetan je porast u kvalitetu naše igre i to je što me najviše od svega zanima. Treba da budemo ozbiljni i koncentrisani, bez opuštanja” poručio je Nikolić.

Nikolić je istakao da mu je veoma drago što će se nakon odrađene suspenzije ponovo vratiti na klupu, i da se nada da će njegovo prisustvo pokraj aut linije imati pozitivan efekat na ekipu.

Šef struke crno belih zatim se osvrnuo na stanje na tabeli: “Prva pozicija nam prija i ne treba da čini ikoga nervoznim u ovom našem fudbalskom svetu. Partizan je svojim partijama zaslužio da bude prvi na tabeli. Ne znam zašto se stvara nervoza oko pozicije na kojoj je Partizan trenutno i to je primetno. Stanje je blage nervoze u našem domaćem takmičenju, na mnogim nivoima. Ovo malo što ispratim, čitam i gledam, vidim da je nervoza oko mnogo tema. Svakodnevno se pojavljuju situacije koje nisu uobičajene. žao mi je ako nekoga čini nervoznim trenutan izgled tabele, a na nama je da učinimo sve da izgled na tabeli ostane takav”

Kada je u pitanju sutrašnji protivnik, Nikolić je poručio da je njegov klub spreman na sve varijante, bez obzira na koju će se taktiku odlučiti ekipa Rada. 

Partizan sutra neće moći da računa napovređenog Milana Lukača, dok će Vladimir Volkov propustiti meč zbog suspenzije.

Komentari