Marko Nikolić: “Partizanu je pobeda uvek imperativ”

Posle lošeg prolećnog starta i dva vezana remija, trener crno-belih nema dilemu kada je u pitanju gostovanje na Karađorđu, ekipi Donjeg Srema. Prema njegovim rečima, cilj Partizana je pobeda na svakoj utakmici, pa će tako biti i na sutrašnjem meču u Novom Sadu (17h).

319721_1

“Uvod za ovu utakmicu ne može biti drugačiji u odnosu na prethodne dve. Partizanu je pobeda uvek imperativ, a tako je i ovog puta. Ima još da se igra, ali posle dva neplanirana remija, taj imperativ dobija dimenziju više. Partizan ima jasan cilj, a to je da dođe do pobede i tri boda. Taj cilj nismo ostvarili u prva dva kola i zato očekujem pravu reakciju ekipe. Očekujem da pokažu odanost i lojalnost klubu, da prepoznaju momenat i da podignu svoje mogućnosti na gornju granicu” – istakao je Nikolić.

Ipak svestan činjenice da njegova ekipa neće biti jedina na terenu, Nikolić se osvrnuo i na domaćina: Donji Srem ima kvalitet u ofanzivnoj liniji, a tu pre svega mislim na Miloša Bogunovića i Darka Spalevića. Ne očekuje nas ni malo lak posao, kao i na svakom gostovanju u Super ligi”

Trener Partizana na ovom meču neće moći da računa na Milana Lukača i Predraga Luku, pa će Živković ponovo među stative, kao i na meču sa Radničkim.

Komentari