Marko Prljević: “Obradovaćemo navijače”

Nakon dva poraza kod kuće, od čačanskog Borca i Partizana, na Katpoint Arenu u 19. kolu gostovaće jedno od najprijatnijih iznenađenja ovog proleća, Radnički iz Niša.

prlja

Ipak dobri rezultati Nišlija na startu proleća, nisu uplašili kapitena Sremaca, Marka Prljevića, koji smatra da je pravi trenutak za prvu prolećnu pobedu pred svojom publikom.

“Nema sumnje da će to biti jedna pod ključnih utakmica, iako je do kraja sezone ostalo dosta da se igra. Pobedom bi dosta toga rešili i pomerili bi se ka sredini tabele. Treneri pokušavaju da nas oslobode pritiska i važnosti utakmice, ali, mi smio svesni njenog značaja. Radnički je izuzetno disciplinovana ekipa, što je pokazala u prethodne tri utakmice, gde nije primila gol. Izuzetno je visoka ekipa, gde se ističu Nemanja Lakić – Pešić, Milan Ćulum, Radoš, Bulatović, Nikola Ašćerić… Dakle, moramo se najviše usredsrediti na njihove prekide. Mislim da je konačno došlo vreme da obradujemo navijače na „Katpoint Areni“. Nadamo se da će se Bogunović oporaviti do utakmice i da će konkurisati za startnu postavu. Na žalost, Stanisavljević je još uvek van stroja, a Moro suspendovan.“ – istakao je kapiten Donjeg Srema.

Izvor: fkdonjisrem.com

 

Komentari