Marko Tomić: Neizmerno sam srećan zbog prvenca u Radničkom

Dvadesettrogodišnji vezista Radničkog iz Niša, rodom iz Prištine Marko Tomić, prošao je omladinsku školu “Reala sa Nišave” nakon selidbi u ranijim sezonama, prošle se ustalio u prvom timu niškog superligaša a utakmicu protiv Metalca pamtiće po svom prvom golu.

Foto: Utakmica.rs

Foto: Utakmica.rs

Strpljivo je radio i trenirao, kada mu je trener Milan Rastavac ukazao šansu ispred iskusnog Vladimira Bogdanovića iskoristio ju je na najbolji mogući način. Prvenac u dresu Radničkog Tomić će dugo pamtiti. ponajviše zbog događaja koji su prethodili golu.

Nešto ranije, pre postignutog gola skrivio sam penal. Mnogo sam zahvalan golmanu Aleksandru Jovanoviću što je majstorski reagovao i sačuvao našu mrežu. Jer da je tada Metalac poveo utakmica je mogla da ode u drugom smeru, počeo je mladi Tomić.

Potom je došao i taj 67. minut, trenutak koji će Tomić dugo pamtiti.

Kada mi je Trifunović poslao loptu nisam mnogo razmišljao, zahvatio sam je i ušla je u gol. Svaki igrač sanja trenutak kada postigne svoj prvi gol u seniorskoj konkurenciji. Moja sreća bila je neizmerna. Nakon gola nisam znao kako da se radujem trčao sam po terenu a saigrači me pratili, rekao je Marko Tomić.

Komentari