Matijašević: Blizu smo dogovora sa Crvenom zvezdom!

Sportski direktor Čukaričkog potvrdio je za medije da su pregovori između njegovog kluba i Crvene zvezde oko Slavoljuba Srnića u poodmakloj fazi, kao i da su klubovi blizu dogovora.

sp-matijasevic

Iako je današnji dan najavljivan kao poslednji rok kada će biti poznati svi detalji oko eventualnog Srnićevog povratka u Zvezdu, prema rečima Matijaševića, sve će se znati definitivno u toku sutrašnjeg dana.

“Tačno je da smo imali sastanak sa predstavnicima Crvene zvezde. Mogu samo da vam kažem da sve ide u dobrom smeru i da smo blizu dogovora. Kažem blizu, jer je dogovor da sutra imamo još jedan radni sastanak. Trebalo bi naš predsednik da se vidi sa trenerom Crvene zvezde Miodragom Grofom Božovićem i sportskim direktorom Blažom Raosavljevićem. Kako bilo, sutra će da bude poznata sudbina Slavoljuba Srnića: ili ide u Zvezdu ili u inostranstvo. Ponavljam još jednom, blizu smo dogovora sa crveno-belima” – rekao je Matijašević.

Prema nezvaničnim informacijama, Crvena zvezda će morati da izdvoji 300.000 evra ukoliko želi da vrati Srnića na Marakanu uz određene procente Čukaričkom od sledećeg transfera.

Komentari