Metalac novi Superligaš!

Izgleda da će prekid utakmice između Metalca i Rada skupo koštati “Građevinare”. Nakon aktiviranja suzavca na stadionu Čukaričkog (gde se igrala utakmica jer FSS nije dozvolio da se utakmica igra na Banjici) sudija je u 50. minutu meča poslao igrače u svlačionicu. 

Ovusu, Ćirković, Mijailović i Simov nisu mogli da nastave meč posle naglog pogoršanja zdravstvenog stanja tako da je odlučeno da se utakmica pomeri za sutra ili prvi slobodan termin.

,, Posle prekida u svlačionici je bilo jako neprijatno. Neki igrači su povraćali, neki su bili na infuziji, vladao je bukvalno haos. Po definitivnom prekidu neki od igrača prebačeni su na VMA radi preventivne kontrole. Što se nas tiče nije bilo problema da se meč nastavi, ali da je do toga došlo mi bismo bili u problemu. Trener je već napravio jednu izmenu, a četiri igrača nisu bila spremna da nastave meč.” rekao je napadač kluba iz Gornjeg Milanovca Vladimir Đilas

,, Iskreno, sama činjenica da je na stadion unet suzavac je poražavajuća za naš fudbal. Krećemo za Gornji Milanovac, a pred put nam je rečeno da smo od prekosutra slobodni i da nove utakmice neće biti. Prema informacijama koje smo dobili od čelnika kluba, Metalac će biti novi Superligaš, a Rad će zbog ovoga biti drastično kažnjen.” – dodaje Đilas za portal ,,Srbija danas”. 

Prekid meča možete pogledati ovde.

Komentari