Milan Radin za Utakmica.rs: “Odbio sam da produžim ugovor, u klubu mi je rečeno da sam suspendovan!”

Slučaj defanzivca Mladosti Igora Zonjića koji je suspendovan od strane kluba jer je odbio da produži ugovor, nije jedini u redovima ovog superligaša. Kroz sličnu situaciju prolazi i do juče standardni vezista Lučanaca, Milan Radin.

slika111640460826020150723160734

 

“Status u klubu je isti kao i Igorov (Zonjić prim.aut). Nisam želeo da produžim ugovor sa ekipom Mladosti i odmah sam sklonjen iz ekipe! Trenirao sam individualno dva puta dnevno, trčao sam preko 20km na temperaturi od 40 stepeni, a sada čekam presudu Arbitražnog suda.” – istakao je Radin za Utakmicu.

Na pitanje da li je Upravni odbor kluba zvanično doneo odluku o suspenziji, dvadesetčetvorogodišnji vezista bio je kratak.

“Samo mi je rečeno u klubu da sam suspendovan!” – dodao je Milan za kraj našeg razgovora.

Podsetimo trener Lučanaca Nenad Milovanović demantovao je u razgovoru za Utakmicu, pred meč prvog kola njegove ekipe u Jagodini, spekulacije o eventualnoj suspenziji dvojca tvrdeći da Zonjić i Radin treniraju sa ekipom, kao i da za njihovo licenciranje još uvek ima vremena.

U sličnoj situaciji navodno je bio i najbolji strelac Superlige prošle sezone Frajdej, ali je i te spekulacije Milovanović tada odlučno demantovao. Frajdej je u međuvremenu napustio klub, međutim visina obeštećenja koje je klub dobio transferom mladog Nigerijca u UAE nije poznata.

Izgleda da u Lučanima situacija i pored solidnih rezultata ove sezone nije baš tako idealna! 

Komentari