Milanović: “Oprezno na Partizan”

Jedan od interesantnijih susreta u ovom kolu sigurno će biti meč u Humskoj između Partizana i Rada. Građevinare nakon tri uzastopne pobede očekuje možda i najveće iskušenje. Šef stručnog štaba Milan Milanović poziva na oprez, ali veruje da njegova ekipa ima šta da pruži protiv lidera na tabeli.

press-partizan2015

“Očekujem da odigramo na dosadašnjem nivou, a naši rezultati zavise od igre protivnika. Igramo protiv ekipe koja je prva na tabeli i u svojim redovima ima osam igrača koji su igrali u ozbiljnim ligama u inostranstvu, imaju dva ozbiljna štopera, imaju Babovića koji je igrao u Španiji i Holandiji, imaju jednog Sašu Ilića. Reč je o respektabilnoj ekipi i nismo u situaciji da im pretimo. U meč sa Partizanom ulazimo rasterećeni i maksimalno angažovani da prikažemo dopadljivu igru. Realno je da smo šesti na tabeli, realno je da je Partizan prvi, realno je da dobro igramo i realno je i da ćemo prikazati dobru igru, a rezultat ne mogu da predvidim” – izjavio je Milanović na konferenciji za medije.

On se zatim osvrnuo na potencijalni sastav koji bi mogao da istrči na teren u Humskoj, dodajući da postoje određene dileme kada je u pitanju prva postava: “Sigurno je da ću se ogrešiti od 2-3 igrača koji zaslužuju da igraju, ali nažalost, na teren izlazi 11 igrača. Konkurencija je dobra za svako mesto, tako da ću biti u dilemi oko sastava ekipe sve do početka meča. Jedino će izostati Borko Veselinović zbog žutih kartona.”

Najbolji strelac ekipe, Petar Jelić, veruje da protiv ekipe kao što je Partizan dodatni motiv ekipi nije potreban.  Timska igra i disciplina na terenu po njemu su recept za uspeh u Humskoj.

Utakmica između Partizana i Rada igra se u subotu od 17h, a direktan prenos meča je na Areni Sport 1.

Komentari