Milanović: “Ovo je prilika da dokažemo koliko vredimo”

Fudbaleri Rada mogu se pohvaliti odličnim startom u drugomdelu sezone. Tri pobede i svih devet bodova u prva tri kola, doveli su Građevinare u sam vrh tabele. Narednog vikenda izabranike Milana Milanovića očekuje teško gostovanje u Humskoj, ali sa Banjice poručuju da nema euforije.

mm640391926020150218124704

“Ovo je prilika da sebi i drugima pokažemo koliko vredimo! Glavna želja je da pružimo dopadljivu igru, ako u tome uspemo, to će se odraziti i na rezulatat. Istina, nama je lakše. U tom meču nema šta da izgubimo, a možemo mnogo da dobijemo. Ključno je da rasterećeno uđemo u meč i da se lišeni straha od greške upustimo u otvoreno nadigravanje. Kod nas su stvari postavljene na svoje mesto, odnos igrača prema obavezama je profesionalan i u kontinuitetu pružaju odlične partije. Radi se o školovanim fudbalerima koji su prošli najbolje fudbalske škole”, poručio je Milanović.

Nakon tri vezane prolećne pobede, šef struke Rada, svestan je da se njegova ekipa nalazi u odličnoj poziciji, ali dodaje da nema euforije u timu: ”Dok sam ja u Radu, to se ne može desiti.To najbolje znaju momci koje treniram. Kod mene je euforija strogo zabranjena reč. Tek je početak prvenstva i tenzije bilo koje vrste nisu potrebne”

Milanović se zatim ponovo osvrnuo na predstojeći meč sa Partizanom, gde će prema njegovom mišljenju, sredina terena biti ključna: ”Onaj ko bude bolje kontrolisao sredinu terena, brže se vraćao u odbranu i manje grešio u napadu ima velike izglede da trijumfuje”

Utakmica između Partizana i Rada, igra se u subotu od 17h, a detaljnu statistiku ova dva rivala možete pogledati OVDE.


Komentari