Milanović pobesneo: Igrali smo bezobrazno, sramno i prepotentno

Fudbaleri Javora upisali su treću pobedu u dosadašnjih četiri kola Superlige. Oni su ovoga puta bili ubedljivo bolji od Rada sa Banjice. Slavili su 3:0. S obzirom na rezultat ne iznenađuje nezadovoljstvo trenera gostujućeg tima.

800x600_milan-milanovic

Milanović je u maniru velikog gospodina čestitao protivniku na pobedi.

Čestitam kolegi Janjiću i njegovom timu na zasluženoj pobedi. Od prvog do poslednjeg trenutka meča igrali su čisto. Stvarali više šansi, napadali i za svoju upornost nagrađeni su rezultatom, rekao je Milanović.

Smirenost u glasu brzo je isčežla i pretvorila se u neraspoloženje.

Gubili smo i 7:0 od Čukaričkog prošle godine. To je takođe bio težak momenat za mene, međutim tada nisam imao nijednu primedbu, nisam zamerao igračima na odnosu prema utakmici. Ovo danas bilo je bezobrazno, sramno i prepotentno, okarakterisao je šef struke Rada igru svojih pulena.

-Trener Javor Matisa Aleksandar Janjić bio je zadovoljan ishodom,

Za razliku od kolege, ja sam veoma zadovoljan i ohrabren nastupom svojih igrača. Sve dosadašnje utakmice odigrali smo na nivou. be obzira na poraz od Vojvodine. Danas smo prikazali određeni nivo igre. Momcima šestitam, igrali su dobro, pokazali mnogo toga, poručio je trener Javora.

Komentari