Milanović: Svaki bod je bitan za opstanak

Pred utakmicu trećeg kola Jelen Super lige u kojoj će fudbaleri Rada i Voždovca odigrati komšijski derbi na Banjici je održana konferencija za novinare. Utakmica se igra u subotu na stadionu Obilića na Vračaru  sa početkom od 17 časova a trener Milan Milanović govorio je o očekivanjima u narednom meču.

Milanović se na početku požalio na težak raspored u narednom meču.

Imamo veoma težak raspored, s obzirom na sve okolnosti koje nas prate, svaka utakmica je bitna za nas. Svaki bod nas vodi bliže našem cilju, a to je opstanak. Počeo je Milanović i potom se okrenuo narednom protivniku. – Obe ekipe igraju na neutralnom terenu. Ni mi ni Voždovac do sada nismo imali mnogo sreće na vračaru. Potrudićemo se da pariramo protivniku koji je dobro uklopio igrački kadar – rekao je Milanović.

Trener građevinara se potom okrenuo nesvakidašnjem problemu nemogućnosti registrovanja novih igrača.

Veoma neobična situacija, od mog povratka u srpski fudbal stalno se suočavam sa novim problemima sa kojima nisam ranije. Ne znam šta mogu očekivati od igrača koji nisu igrali u prva dva meča. Jedno je gledati ih u pripremnim mečevima, drugačije je u takmičarskoj sezoni, kada na neke od igrača mogu da računam tek od trećeg kola – zaključuje Milanović

Vladimir Savić Predsednik UO Rada na kraju je okupljenim novinarima skrenuo pažnju na podatak da je u protokolu za meč protiv Borca za tim konkurisalo dvanaest igrača iz omladinskog pogona, što je po njegovim rečima velika pohvala za sve radnike u omladinskoj školi.

Komentari