Milinković: Imamo motiv više da osvojimo titulu

Partizan se prošle godine izjednačio sa ukupnim brojem titula prvaka države sa Crvenom Zvezdom. Oba tima poseduju 26 domaćih prvenstava ali Partizan ima motiv više da prestigne zvezdu i prvi put posle 1951. izbije na čelo večne liste.

 

partizan.rs

partizan.rs

 

Trener Milinković je danas održao konferenciju za medije na kjoj je rekao da je njegova želja da pobedom startuje novi šampionat .

-Znamo kakve su naše obaveze i ciljevi, zato je vrlo važno da startujemo pobedom. Učinićemo sve da protiv čvrste ekipe Metalca ponovimo nivo igre iz utakmice sa Dilom, ali i da popravimo ono što nije bilo dobro. To je realizacija.- Rekao je Milinković

Crvena zvezda i Partizan u novu sezonu ulaze sa po 26 titula prvaka države, a crno-beli posle propuštene šanse u sezoni 2013/14 (uoči koje je bilo 25:25), imaju veliku želju da prvi put u novijoj istoriji nadmaše “večitog” rivala.
-Veliki motiv ove sezone su naši navijači, ali i velika želja kapitena Saše Ilića da izbijemo na prvo mesto po broju osvojenih titula. To nam svima diže adrenalin i borićemo se da to uradimo za našeg kapitena.- Izjavio je trener Partizana

Milinković za duel sa Metalcem neće moći da računa na suspendovanog Nikolu Ninkovića, kao ni na povređene Fabrisija i Bandalovskog.

Komentari