Milinković o smeni i atmosferi u timu

Zoran Milinković na konferenciji pred meč sa AZ Alkmarom izjavio je da je atmosfera u timu dobra, ali ne kao ranije. Takođe je izjavio da veruje u ovaj tim i da će tek pokazati da su pravi.

milinković-brašanac

Mnogo se pričalo prethodnih dana o smeni Milinkvića, kao i dolazak novog trenera Nebojše Gudelja.

”Verujte da sam samo fokusiran na ono što radim, na tim i utamicu. Ne bih išao van tog okvira. I do mene dolaze svi neprijatni momenti, a trebalo bi ih prevazići. Ne bih komentarisao zašto je stav javnosti ovakav, ali mislim da smo ispunili ciljeve koje je klub pred nas postavio pred početak sezone. Ovo su isti oni igrači koji su eliminisali Steauu, ostvarili finansijsku dobit za klub, bez obzira na to ko šta piše i kako ocenjuje. Verujem u ovaj tim i u ove fudbalere, imaju dosta potencijala, a u danima koji dolaze pokazaće da su pravi”, rekao je Milinković.

Takođe se osvrnuo i na atmosferu u timu pred meč sa AZ Alkmarom. ”Atmosfera je dobra, ali nije onakva kakva bi trebalo da bude. Ne mogu da kažem da je atmosfera kao ranije, jer je ambijent drugačiji kad se pobeđuje, međutim, pričali smo dosta, smatram da će momci reagovati baš kako navijači žele. Svima nam je teško pao poraz u derbiju, mi jesmo profesionalci, ali imajte u vidu i da smo navijači Partizana”, završio je trener Partizana.

Komentari