Milinković sa starom formacijom na AZ

Trener Partizana, Zoran Milinković, na konferenciji za novinare pred meč sa AZ Alkmarom u prvom kolu grupne faze Lige Evrope pričao je o dosta tema, ali i o promeni formacije.

kiza-milinkovic-trener-partizan-nadimak-sekularac-1427841069-632127

Zoran Milinković dobio je mnogo kritika posle poraza u derbiju protiv Crvene Zvezde. Najviše kritika bilo je upućeno na račun formacije. On je pokuša sa Abubakarom u špicu napada, ali mnogima se to nije dopalo, a i videlo se da nešto ne štima. Posle derbija takođe se pričalo o smeni Zorana Milinkovića, ali od toga za sada neće biti ništa.

Očekivao sam da će promena formacije biti iznenađenje i da ćemo njom pokušati da napravimo prevagu, ali više je nego očigledno da sam pogrešio u toj ideji. Protiv AZ Alkmara ćemo se vratiti modelu 4-3-3, uspostavljenom letos. Sa ove distance čini mi se da bi bilo bolje da smo na isti način igrali u derbiju, ali moja procena nije bila dobra”, izjavio je Milinković.

Novinare je naravno zanimalo kako se trener Partizana nosi sa novonastalom situacijom i pritiskom, ali Milinković je bio kratak i jasan.

Ja ću izdržati”.

Komentari