Milinković: Želimo da se mušema trese na našem stadionu – Brašanac: Sa navijačima do pobede

Fudbaleri Partizana sutra od 20:45 na punom stadionu Partizana očekuju ekipu Bate Borisova, pred crno-belima je težak zadatak, od samog početka juriće zaostatak od jednog gola. Trener Partizana Zoran Milinković i Darko Brašanac očekuju jaku podršku sa tribina.

milinković-brašanac

Trener Partizana rekao je da je u mislima navijača još uvek sveže urezan meč sa Staeuom, igrači se nadaju da će ponoviti ishod iz revanša protiv rumunskog protivnika.

– Nesporna je naša želja da sutra uveče napravimo završni korak na putu ka Ligi šampiona. Ono što je najvažnije, nemamo kadrovskih problema. Jevtović je suspendovan, na sve ostale računamo. Sveža je uspomena meč sa Steauom, svi ga nosimo u srcu, želeli bismo da to ponovimo i sutra uveče, kaže popularni Kiza.

Miilnković je pohvalio protivnika ali veruje u svoje igrače.

Bate je ozbiljna ekipa, imaju iskustva, stalni su član Lige Šampiona. Naš zadatak nije lak, verujem da ćemo na terenu prirediti crno-belo veče, veliku radost za naše navijače, za naš klub. Želja nam je da mušemu vratimo u Beograd, rekao je trener Milinković.

Darko Brašanac je rekao da kao i ostali saigrači, sanja ulazak u Ligu Šampiona.

– Moram da istaknem da veliko zadovoljstvo što ćemo sutra igrati za ulazak u LŠ, mi smo sto posto spremni, uz pun stadion očekujem dobru utakmicu. Svi sanjamo ligu šampiona, to bi bila velika stvar za nas igrače, kao i navijače, kaže Darko Brašanac.

Komentari