Milojević: Azerbejdžan je prijatelj Srbije, došli smo da pokažemo kvalitet

Fudbaleri Čukaričkog stigli su juče u Baku, gde su u vreme odigravanja meča odradili zvanični trening.  Trener srpskog prestavnika rekao je na konferenciji da njegov tim nije imao mnogo vremena za razgledanje, ali je pohvalio gostoprimljivost domaćina.

Foto: Čukarički

Foto: Čukarički

Trener Čukaričkog, koji iz Beograda nosi prednost od 1:0, kaže da protivnika poštuje, ali da su njegovi igrači došli da odigraju kvalitetno.
– Nismo stigli da vidimo mnogo, zato što realno i nemamo vremena za bilo kakav obilazak, na putu od hotela do stadiona stekao se utisak da su grad i zemlja izuzetno lepi. Na svakom koraku se primećuje i ljubaznost naroda Azerbejdžana sa kojim srpski narod ima mnogo toga zajedničkog. Očekuje nas drugo  poluvreme. U prvom koje je odigrano u Beogradu slavili smo sa 1:0. Biće ovo potpuno drugačiji meč. Gabala je skup sjajnih pojedinaca koji su dobro uigrani i koje predvodi iskusni trener. U najkraćem ozbiljan protivnik. Imamo respekt prema rivalu, ali smo došli ovde da odigramo jednu kvalitetnu utakmicu. Učinićemo sve da prođemo u naredni krug. Šanse za tako nešto su podjednake – rekao je trener Čukaričkog Vladan Milojević.

Komentari