Milojević: Gabala ima kvalitet – Pavlović: Nadamo se trećem kolu

Fudbaleri Čukaričkog putuju na megdan Gabali, gde će u četvrtak od 18 časova odigrati revanš meč u Bakuu. Zbog suspenzije svog stadiona, Gabala će Čukarički dočekati u Bakuu a o uslovima kakvi očekuju naš tim možete više pročitati ovde. Na konferenciji za medije prisutnima su se obratili Vladan Milojević i junak iz meča sa Vojvodinom Andrija Pavlović.

Foto: Čukarički

Foto: Čukarički

Nakon pet dana od prošle utakmice utisci su se slegli. Hladne glave Vladan Milojević analizirao je prvu utakmicu sa Gabalom.

– Došao je trenutak za revanš. Gabala je kvalitetna ekipa koja će se gotovo sigurno boriti za titulu prvaka. Mi imamo rezultat o kome nećemo uopšte razmišljati. Što se nas tiče, utakmica u Beogradu kao da se nije igrala, postoji samo naredna utakmica.  Gabala će sigurno igrati agresivno, probaće pomeranjem linija i presingom da nas iznenade. Ja se neću preterano baviti tim, počeo je Milojević koji se potom okrenuo igračkom kadru.

– Posle utakmice sa Vojvodinom najbitnije je da su svi zdravi, vraća nam se Matić, Bašanović, imamo na raspolaganju sve igrače. Bez opterećenja gledamo na drugi meč protiv Azera, rekao je Milojević.

Milojević je za kraj poručio da Gabala ima pojedince koji su igrali u jakim ligama, sa mnogo internacionalnih utakmica u nogama. Ali da veruje da će pozitivnim rezultatom u revanšu njegov tim nastaviti pozitivan niz.

Junak iz meča protiv Vojvodine, Andrija Pavlović izneo je svoja očekivanja.

– Mi smo ekipa koja u svaki meč ulazi maksimalno. Nećemo se opuštati. Odlikuje nas jak kolektiv, igramo svi kao tim, kompaktno i zajedno. Ako budemo igrali kao u prvom meču, možemo se nadati prolasku u treće kolo, poručuje Pavlović.

Komentari