Milojević: Hvala navijačima – Trener Gabale: Mi nismo igrali fudbal

Fudbaleri Čukaričkog nadigrali su protivnika iz Azerbejdžana, bunker Gabale razbio je Stojiljković iz penala u 53. minutu. Čime je krunisana nadmoć na terenu domaćeg tima. Rezultat 1:0, daje nadu u revanšu.

foto: Čukarički.rs

foto: Čukarički.rs

Šef stručnog štaba Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da očekuje da Gabala u revanšu odigra mnogo bolje nego u večerašnjoj utakmici.

– Utakmica je bila dobra, bili smo bolji za taj jedan gol. Očekujem protivnika u sasvim drugom izdanju za sedam dana. To je skup mnogo dobrih pojedinaca. Čeka nas težak revanš. Šanse su polovične. Trudićemo se da i revanš odigramo kako treba”, rekao je Milojević novinarima posle utakmice na Banovom brdu, rekao je Milojević.

Milojević je zahvalio navijačima na podršci.

– Nismo navikli da igramo pred ovoliko publike, koja je prepoznala požrtvovanje igrača. Hvala im što su došli u ovolikom broju, poručio je Milojević.

Trener Gabale Roman Grigorčuk rekao je da je Čukarički zasluženo pobedio i oštro je kritikovao svoje fudbalere.

– Pobeda Čukaričkog je apsolutno zaslužena, ishod utakmice je realan. Bilo bi komplikovano da analiziram igru svog tima, jer nemam šta da analiziram, nismo ni igrali fudbal. Bilo bi smešno pričati o igri Gabale, gubli smo loptu posle svakog drugog pasa, rekao je Grigorčuk.

 

Komentari