Milojević i Pjasetin na konferenciji pred meč sa Borcem

Fk Čukarički gostuje prvoplasiranoj ekipi na tabeli posle dva odigrana kola, Borcu iz Čačka. Da li će Brđani posle ispadanja iz Evrope i kiksa protiv ekipe Rada uspeti da odigra dobru utakmicu i odnesu sva tri boda iz Čačka.

Vladan Milojević

Trener Milojević započeo je konferenciju i izjavio: ”Borac je i prošle godine imao dobar tim sa kvalitetnim pojedincima. Više su kuburili sa rezultatom nego sa igrom. Ove godine su po meni napravili pametan potez angažovanjem trenera Nenada Lalatovića. Sa druge strane i Lala je doneo hrabru i ispravnu odluku. Očigledno je želeo da nastavi da se edukuje i da radi. Njegov pečat se vidi u ekipi Borca koja igra atraktivno, disciplinovano i timski. Imaju veliki motiv. Svaka čast, samo tako neka nastave i nema sumnje da je pred nama teška utakmica. Moramo da budemo odgovorni na terenu, disciplinovani, takođe sa velikim motivom kako bismo parirali takvom timu. Vidim da je Lala nama prepustio ulogu favorita, ali mislim da u ovakvim utakmicama nema favorita. Očekujem da stadion bude ispunjen do poslednjeg mesta. Čačak to i zaslužuje. Spremićemo se da odigramo na najbolji mogući način, kao što smo to činili i do sada. Imali smo niz utakmica u ritmu četvrtak-nedelja. Prethodne dane i tu neku malo dužu pauzu iskoristili smo da se više odmorimo psihički nego fizički kako bismo bili u što boljoj formi za Borac. Mogu da obećam da će biti dobra i zanimljiva utakmica. Pozivam i ovom prilikom čačansku publiku da dođe i da uživa u fudbalu“.

I defanzivac Čuke složio se sa svojim trenerom. ”Zna se da Borac ima dobar tim što su uostalom i potvrdili sa dve pobede na početku prvenstva. Ali i mi smo takođe kvalitetna ekipa. Idemo u Čačak da osvojimo tri boda. Borac ima dobrog trenera koji je radio je u Crvenoj zvezdi. Opet kažem, svesni smo sopstvenih mogućnosti i hoćemo pobedu koja bi nam mnogo značila posle bodova koje smo izgubili u prošlom kolu kod kuće. Biće teška utakmica. Poštujemo Borac, ali naš cilj je trijumf” – izjavio je Pjasetin.

Komentari