Milojević: Metalac kvalitetan rival, Mandić zaslužio poziv u repreneztaciju

Ekipa Čukaričkog u nedelju od 19 časova igra u Gornjem Milanovcu protiv Metalca utakmicu 8. kola Superlige. Na konferenciji za medije pred ovaj meč, šef stručnog štaba Vladimir Milojević izneo je, pored očekivanja za pretstojeću utakmicu, i primedbe na spisak mlade reprezentacije Srbije.

Vladan Milojević

Još jedna u nizu teških utakmica, pogotovo što igramo na strani i to drugu u nizu. Posle meča protiv Voždovca bio sam zadovoljan, jer je očigledno da smo malo podigli formu. Ali je to daleko od toga što ja očekujem i što ovi momci mogu. Verujem da ćemo imati uzlaznu putanju kad je reč o formi, počeo je Milojević.

Trener Čukaričkog potom je u superlativu govorio o narednom protivniku.

– Mislim da su u svakom slučaju jedna jako organizovana ekipa, dobro komponovana i vođena. Nije slučajno da imaju takve rezultate. Dosta karakteristično za njih je da pored nekih rezultata imaju i kontinuitet. Nije lako pobediti Spartak u Subotici. Sigurno da imaju veliki motiv pred svojim navijačima. Uvek je lepo igrati u Milanovcu, izuzetno lep teren, lep fudbalski ambijent i mislim da ćemo se pokazati u najboljem mogućem svetlu. Idemo da igramo fudbal protiv dobre ekipe i sigurno da želimo da se predstavimo u kvalitetom izadnju – izjavio je Milojević.

Okupljene novinare zanimao je i stav Milojevića o izostavljanju Staniše Mandića sa spiska igrača za naredne mečeve mlade reprezentacije.

Povodom toga smo juče u klubu imali sastanak, a u toku dana ste videli i saopštenje sportskog direktora. To je stav kluba i moj lični. Sigurno da ćemo još analizirati trenutnu situaciju. Razočaran sam, jer je Čukarički toliko mnogo dao reprezentaciji. Od kad je gospodin Obradović preuzeo klub, uči nas da su obaveze prema nacionalnom timu uvek na prvom mestu. Bivši selektori mogu da vam potvrde koliko smo puta u prošlosti izlazili u susret zahtevima i po cenu da Čukarički ima slabije rezulate. Neprimereno je što Mandić nije pozvan, bar na neki širi spisak. Dete je to apsolutno zaslužilo, rekao je Milojević

Komentari