Milojević: Ne priznajem umor!

Šef stručnog štaba Čukaričkog Vladan Milojević naveo je da je svestan istrošenosti svog tima i naglasio da u fudbalu ne priznaje umor, jer su njegovi igrači profesionalci u svom poslu.

sp-milojevic

Milojević je nakon meča drugog kola Superlige Srbije izmedju Čukaričkog i Rada koji je završen rezultatom 1:1 ocenio da je protivnička ekipa opasna i nezgodna, sa dobrim kontranapadima.

“Prvo poluvreme ne treba uopšte analizirati, u drugom poluvremenu su se gosti izborili za ono što su želeli. Ne možete u fudbalu da pobedite ako ne date gol. Umor ne prihvatam, ovo su profesionalci ili se bar tako zovu. Ja sam prvi za to da se utakmice igraju sredom i nedeljom, ali ovo ne priznajem. ako ćemo da igramo tri utakmice, pa da posle ne možemo da dođemo sebi mesec dana. Nemam šta da zamerim svojim igračima, znaju dobro šta sam im rekao na poluvremenu. U životu sve treba zaslužiti. Pred nama je period gde trebamo više psihički nego fizički da se odmorimo”, rekao je šef stručnog štaba Čukaričkog na konferenciji za novinare.

11774421_423188084556805_506594140_n

Ekipa Čukaričkog je kao i u prethodnom meču protiv Gabale u Bakuu i večeras počela kasno da igra, što su Građevinari znali da iskoriste.

“U Bakuu nismo toliko loše odigrali. Vi jednostavno morate da verujete i želite. Mi moramo da igramo od prvog minuta, nijedna ekipa ne igra fudbal samo da bi igrala. Moja fudbalska filozofija je potpuno drugačija. Ima umora, ali to je jedan procent nečega, ali ja ne priznajem umor. Ono što mi se ne sviđa jeste sam ulazak u utakmicu, psihologija igra veliku ulogu. U jednom trenutku ste Bogovi, pišu bajke o vama, u drugom trenutku ne znate nište. Da biste to izbegli morate da budete stalno motivisani. Znali smo da je Rad ozbiljna ekipa, imaju odličan defanzivni blok. Znali smo da su Mihajlović i Vico opasni, ali smo opet tako primili gol. Volim ekipu, jak fudbal, da se igra agresivno”, rekao je Milojević.

Komentari