Milojević: Šanse za prolaz 50:50 – Zaboravimo prvi meč

Šef stručnog štaba Čukaričkog Vladan Milojević rekao je pred revaš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope da njegova ekipa mora da zaboravi prvu utakmicu i istakao da su i dalje šanse za prolaz 50-50.

Foto: fkcukaricki.rs

Foto: fkcukaricki.rs

Šanse za prolazak i jedne i druge ekipe su i dalje 50-50. Mi apsolutno treba da zaboravimo rezultat iz Slovenije. Poštujemo Domžale, ali nemamo razlog da ih se plašimo, kao i nijedne druge ekipe. Daćemo sve od sebe i pokušaćemo da izborimo prolaz u drugi krug, rekao je Milojević na konferenciji za novinare na stadionu na Banovom brdu.

Milojević je rekao da nema kadrovskih problema pred sutrašnji meč i da su se u ekipu vratili Nikola Stojiljković, Staniša Mandić i Obeng Regan.

Levi bek Čukaričkog Rajko Brenžančić pozvao je navijače da podrže tim u bitnoj utakmici koja sledi. –Imamo gol viška, trebalo bi da odigramo pametno. Drago mi je što sam čuo da dolaze navijači, želimo što veću podršku.

Čukarički i Domžale sastaju se u četvrtak, 9. jula od 20.30 na stadionu na Banovom brdu. Kapije se otvaraju dva sata pred meč.

Komentari