Mima Rastavac: Čestitam Vojvodini i Čukaričkom, Partizanu puno sreće

Milan “Mima” Rastavac koji je početkom godine došao na kormilo Radničkog iz Niša i u potpunosti preporodio ekipu, nije zaboravio tim u kome je počeo svoju igračku karijeru. On je iskoristio slobodan dan, nakon povratka sa priprema da poseti Novi Sad i sa lica mesta pogleda revanš meč Vojvodina – MTK, u kome su domaći ubedljivo slavili sa 3:1 (0:0 u prvom meču)

Foto: Vanja Keser / Južne vesti

Foto: Vanja Keser / Južne vesti

Trener Radničkog za Utakmica.rs portal izjavio je da su fudbaleri Vojvodine mnogo kvalitetniji i da su na terenu učinili da sve izgleda lako.

Iskoristio sam slobodan dan da odem do Novog Sada i sa lica mesta pogledam utakmicu. Vojvodina je u svim segmentima jači tim od MTK-a individualno, timski, u organizaciji igre i fizičkoj spremi. Na terenu je sve izgledalo lako, rekao je za Utakmica.rs Rastavac 

Za fudbal u Srbiji dobro je da se beleže pobede, Rastavac je čestitao Vojvodini i Čukaričkom a Partizanu poželeo sreću u kvalifikacijama za Ligu Šampiona.

Mislim da je pobeda Vojvodine dobra za celokupan srpski fudbal. Pre svega iskoristio bih priliku da čestitam Vojvodini i Čukaričkom na zasluženom prolasku dalje. Oba tima dala su svoj maksimum i na najbolji način reprezentovla srpski fudbal. Partizanu bih poželeo da nastavi njihovim stopama, poručuje Rastavac.

Komentari