Mojsilović najavio odlazak

Posle poraza od Metalca uzburkale su se strasti na relaciji navijača i trenera Spartaka. Mojsilović je u jednom trenutku reagova burnije na povike navijača.

slika111640460826020150723160734

“Navijače Spartaka nisam prozivao, jer oni, pre svega grupa „marinci”, uvek znaju da isprate klub, da kritikuju kada zaslužimo, ali vidim da imaju i strpljenja za mladu ekipu. Mislio sam na pojedince sa istočne i zapadne tribine. NJih nekoliko, u pozorišnoj atmosferi, glasno se čuju. Prozivaju od prvog minuta, vređaju, psuju prete, pozivaju da odem… U Subotici ne planiram da ostanem da živim, sigurno ću otići, a hoće li to biti u sutra uveče, ili neke druge nedelje uveče, videćemo. Onda će igrači koji ne mogu da daju gol sa metar, takve šanse uspevati da realizuju”, kaže trener Spartaka Stevan Mojsilović.

Mojsilović je dodao i da nije on kriv što neko nije primio platu ili se razveo.

“Kažu, pusti, ima pet-šest budala. Ne, neka oni koji su pametni ustanu i ne dozvole pojedincima da leče frustracije. Ako se pametni, kulturni i vaspitani budu sklanjali, to nije dobro. Nismo mi krivi ako je nečiji brak pukao, ako nije dobio platu, što je poskupela struja, što nema para da upiše dete na fakultet.”

Komentari