Mrkić: Čeka nas teško gostovanje u Subotici, pauza će značiti nekim igračima

Radnički je konačno upisao prve bodove na tabeli. Posle utakmice sa Radom, slede novi izazovi. Radnički gostuje Spartaku, koji za sada ne zna za poraz na domaćem terenu. Utakmica će biti odigrana na Gradskom stadionu u ponedeljak od 15 časova.

– Čeka nas teško gostovanje, protivnik je sve utakmice na svom terenu rešio u svoju korist. Spartak ima kvalitetan I izbalansiran tim, sa klupe ih vodi iskusni trener Petar Kurčubić. Najveća opasnost po naš gol biće Vladimir Torbica, ne treba zanemariti ni brze napadače Spartaka. Radnički takođe ima svoje adute, kockice se polako slažu, želimo da pružimo maksimum I krenemo u seriju pobeda.

Saša Mrkić izjavio je da zbog gustog Rasporeda njegovim igračima svaka pauza puno znači.

-Videćemo na koje igrače možemo da Računamo, prethodne utakmice ostavile su posledice na naše igrače. Pre svih mislim na Milenkovića, koji nije igrao u utakmicu u Kupu, pod znakom pitanja je I Đilas. Utakmica se igra u ponedeljak, nama je svaki slobodan dan zlata vredan, jer fudbaleri sa manjim povredama imaju šansu za oporavak i borbu za prvih jedanaest, – zaključuje Mrkić.

Komentari