Mrkić: Nemamo prava na kiks protiv Čukaričkog

Fudbaleri Radničkog u osmom kolu, na svom Čairu dočekuju ekipu Čukaričkog. Meč se igra od 15 časova a cene karata su 200 dinara za južnu tribinu, dok su zapadna i istočna 400 dinara.

Saša Mrkić poručuje da njegov tim nema prava na kiks. Svaki naredni meč, po njegovim rečima je biti ili ne biti za ekipu Radničkog.

– Za nas, ova utakmica je kao i svaka druga, nemamo pravo izbora i nemamo pravo na kiks. Svaka utakmica koju budemo igrali u Nišu biće nam kao kvalifikaciona. Potrebni su nam bodovi uz pomoć kojih tražimo opstanak u ligi i priključak sredini tabele. Kadrovskih problema nemamo. Đilas se vraća u stroj, povreda primicača je prošlost, u Subotici nisam želeo da ga izlažem opterećenju, ali je potpuno spreman. Popari postepeno dajem sve veću minutažu Što se tiče Čukaričkog, nema se šta dodati, jedan od najorganizovanijih domaćih klubova, nisu slučajno izborili „vizu“ za evropsku scenu. Dobro su izbalansirani, dugo rade, imaju odličnog trenera Milojevića i igrački kadar koji se konstantno pojačava. Bez obzira na ime protivnika, verujem u moje izabranike i nadam se da ćemo uz pomoć naših vernih „Meraklija“ osvojiti sva tri boda – poručio je Mrkić.

Komentari