Mrkić: Pobedom kupujemo mir

Nakon reprezentativne pauze nastavlja se Jelen Superliga. U okviru 9. kola srpskog šampionata u Kruševcu se sastaju domaći Napredak i Radnički iz Niša. Utakmica se igra u nedelju sa početkom od 19 časova, a svoje stavove Nišlije su iznele na današnjoj konferenciji za novinare.

– Imamo veoma težak zadatak u Kruševcu. Međutim, posle duže pauze sa nama su ponovo Punoševac i Pejčić. Na raspolaganju su nam svi igrači. Imamo svoj cilj, on je da skupimo što više bodova do kraja polusezone i mirno dočekamo proleće – jasan je šef struke Nišlija Saša Mrkić

– Čeka nas veoma teška utakmica pošto svi znamo da je Napredak veoma jak kod kuće. Igraju veoma jako i čvrsto pod Bagdalom. Ono što mogu da obećam jeste to da ćemo u ovu utakmicu ući veoma motivisano i da ćemo dati sve od sebe na terenu – kazao je napadač gostiju Branislav Punoševac.

– Gostujemo ekipi koja ima velikih problema ove sezone, još uvek nisu zabeležili trijumf. Mislim da bi to mogli maksimalno da iskoristimo. Drago mi je što ponovo dolazim u Krušavac, pogotovo što je prošlo 10 godina od kako sam napustio Napredak. Malo je čudno da Punoševac i ja gostujemo u drugom dresu, ali mi smo pre svega profesionalci i tu nema mesta emocijama. Lično, radovaću se ukoliko pobedimo – rekao je fudbaler Radničkog Vlade Lazarevski.

Inače, obojica su rođeni Kruševljani i nastupali su za Napredak.

Utakmica pod Bagdalom se igra u nedelju sa početkom od 19 časova.

Komentari