Na derbiju u Novom Sadu ograničen pristup “Grobarima”!

Derbi 5. kola Superlige biće odigran u Novom Sadu, a sastaće se naša jedina dva preostala predstavnika u evrokupovima- domaća “Vojvodina” i beogradski “Partizan”. Termin odigravanja ovog meča biće pomeren za četvtak u 20 h, zbog evropskih obaveza koje imaju oba kluba u toku neredne nedelje.

948_karadjordje

FK Vojvodina je odredila cene ulaznica za ovaj meč koje su više nego pristupačne. Za ulaz na zapadnu tribinu gledaoci će morati da izdvoje 500 din, za istok 400 din., dok će se ulaznice na severnu i južnu tribinu prodavati po ceni od 200 din.  Ulaznice se mogu kupiti od srede na prodajnim mestima GIGS TIX-a u Novom Sadu u periodu od 9.00 do 19.30 h ili na sam dan utakmice od 12.00 h do početka utakmice, na blagajnama stadiona.

Iz FK Vojvodina podsećaju da je zapadna tribina stadiona “Karađorđe” proglašena domaćom tribinom, pa na nju neće biti navijača sa obeležjima FK Partizan. Ukoliko neko od Partizanovih navijača poseduje ulaznicu za zapadnu tribinu, biće upućen na istočnu tribinu od strane redarske službe.

 

Komentari