Na Voždovac – Partizan za 500 dinara!

Fudbalski klub Voždovac obavestio je navijače o početku prodaje i ceni ulaznica za predstojeći duel prvog kola JSL sa Partizanom.


I
zvor: Sportske.net

Predstojeći vikend rezervisan je za mečeve prvog kola nove sezone u Jelen Superligi a jedna od najinteresantnijih utakmica trebalo bi da bude odigrana na stadionu Obilića na Vračaru.

Iz dobro poznatih razloga FK Voždovac ugostiće vicešampiona države na neutralnom terenu a meč je zbog obaveza crno-belih u Evropi zakazan za nedelju.

FK Voždovac obavestio je ljubitelje fudbala da će se karte za predstojeću utakmicu sa Partizanom prodavati po ceni od 500 dinara a prodaja će se vršiti na inof pultu šoping centra “Stadion” ali i na biletarnici stadiona na Vračaru.

Karte se u šoping centru “Stadion” mogu kupiti u četvrtak i petak od 10 do 22 časa a na dan utakmice, u nedelju 10. avgusta, navijači će ulaznice moći da kupe na biletarnici stadiona Obilića u periodu od 10 do 17 sati.

Duel Voždovca i Partizana zakazan je za 17 časova a podsećamo da su crno-beli pre samo tri meseca savladali “Zmajeve” ubedljivim rezultatom 5:0 u 28. kolu minulog šampionata.

Komentari