Najveći promašaji Crvene Zvezde 2.deo

U svojoj istoriji Crvena zvezda je imala veliki broj velikana. Ti velikani su i svoje saigrače činili boljima pa su i oni igrači koji nisu bili za velike domete pored njih izgledali superiorno. Ipak od raspada SFRJ, pa kasnije i SCG, kola su krenula nizbrdo, pa su kroz Zvezdu defilovali i još uvek defiluju svakakvi igrači. Neki od tih igrača su dovođeni i predstavljani javnosti kao velika pojačanja, kao fantastični igrači koji su poređeni sa najvećim zvezdama svetskog fudbala ali su u se pokazali kao ogromne greške kluba sa Marakane.

josh-joshua-parker-dzos-parker-zvezda

Dzošua Parker, dovoljno je reći pa da iz navijača Crvene zvezde izadje nekontrolisano psovanje i grdnja. Doveden kao igrač koji će praviti razliku, davati golove, koji će biti prva zvezda tima, a on nije ništa od toga opravdao. Bio je jedan od najlošijih igrača Crvene zvezde, golove nije postizao, navukao je na sebe bes i mržnju navijača, a pored svega toga još se bahato ponašao. Sada nastupa za Aberdin.

zoao-lukas

 

Sećate se Lukasa? To je onaj momak koji je doveden da bude stub na sredini terena. Doveden je da bi povezivao igru crveno-belih i dobro je igrao dok mu nisu ustanovljeni problemi sa srcem. On se u crveno-belom dresu oprostio od profesionalnog igranja fudbala, a ostaje pitanje za tadašnje čelnike Zvezde, da li je moguće da ste doveli igrača koji ne da nije zdrav nego je imao ozbiljne probleme koji su mu ugrožavali život?

sp-paseko

Doveden je kao veliko pojačanje ali se već u pripremnom periodu teško povredio. Za Zvezdu je nastupio na samo 2 utakmice na kojima nije ništa pokazao pa njegov ugovor nije otkupljen. Možda bi nešto i pokazao u crveno-belom dresu da nije bilo te povrede, ali ovako ga stavljamo u promašaje uprave Crvene zvezde.

Eli Babalj

 

Gorostasni napadač najavljen je kao novi Nikola Žigić. Na sva usta je hvaljen kao veliki potencijal i igrač koji će rešiti pitanje napadača. Doveden je iz Australije, a u Crvenoj zvezdi nije pokazao ništa. I ništa je mnogo u odnosu na ono što je on pokazao. Još jedno “pojačanje” koje je samo praznilo kasu tima iz Ljutice Bogdana.

 

 

Komentari