NAVIJAČI IZABRALI: Evo ko su najveće želje na žrebu, a koga bi trebalo izbeći

Prema rezultatima ankete Utakmice.rs u kojoj ste juče imali priliku da glasate za to koga biste voleli za Partizanovog protivnika u plej-ofu, neke stvari su mnogo jasnije. Od pet ponuđenih timova i potencijalnih protivnika crno belih jasno su se iskristalisali klub čijem dolasku u Humsku se svi nadaju, ali i klub koji navijači Partizana ne bi želeli da vide, barem ne u ovoj fazi takmičenja.

zreb-ligasampiona

Najveća želja većine navijača bio je zagrebački Dinamo za koga je glasalo 34% naših čitalaca. Da li zbog okršaja sa timom iz velike četvorke SFRJ ili zbog činjenice da Dinamo ima najlošiji koeficijent od timova koji su povlašćeni na žrebu, ali od samog početka ankete zagrebčani su bili najveća želja navijača. Na drugom mestu po broju glasova nalazi se škotski Seltik, koji je dobio 29% vaših glasova.

U zlatnoj sredini nalazi se kiparski Apoel sa 19%, dok je na četvrtom mesu BATE Borisov sa 13% glasova. Na poslednjem mestu nalazi se, očekivano, najkvalitetniji klub u ovoj fazi švajcarski Bazel, koga bi za protivnika u plej-ofu želelo tek 4% navijača.

Javnost je rekla svoje, sada crno-belima preostaje još samo da ih pogleda sreća u današnjem žrebu koji počinje od 12h.

Komentari