Navijači peticijom traže organizovano gledanje meča Viktorija Plzenj – Vojvodina

Navijači iz Novoga Sada organizovali su peticiju kako bi skrenuli pažnju javnosti i pokušali da obezbede organizovani prenos prvog meča plej ofa kvalifikacija za Ligu Evrope u kome srpski predstavnik gostuje na stadionu Štunovci Sadi u Plzenju. Prvi meč igra se 20. avgusta u Češkoj, a revanš nedelju dana kasnije u Novom Sadu.

vojvodina-navijanje-sampdorija

Peticiju možete potpisati klikom na ovaj link

“Fudbalski klub Vojvodina učinio je ponosnim Novosađane, ali i sve ljubitelje fudbala u Srbiji plasmanom u plej-of Lige Evrope. Još samo dvomeč sa Viktorijom iz Češke deli naš klub od plasmana u grupnu fazu ovog renomiranog takmičenja.

Interesovanje je ogromno, a karte će, kako stvari stoje, planuti za dan-dva, kao što je bio slučaj i pred utakmicu sa Sampdorijom. Ovom peticijom tražimo od Grada Novog Sada i ljudi koji ga vode, da se organizuje kolektivno gledanje utakmice iz Češke (20. avgusta), na Trgu Slobode u Novom Sadu, ili eventualno na Štrandu, gde bi se ispred velikog video-bima okupili navijači kako bi zajedno pratili meč.” Navodi se između ostalog u peticiji koju je do sada potpisalo 90 posetilaca sajta.

 

Komentari