Nemačka nova destinacija Rajkovića? Može li ova cifra da zadovolji apetite Uprave?

Poslednji dani letnjeg prelaznog roka trebalo bi da donesu rasplet po pitanju eventualnog transfera Predraga Rajkovića iz Crvene Zvezde. Kako saznajemo nakon Galatasaraja, ponudu je pripremio i jedan Bundesligaš.

Foto: crvenazvezdafk.com

Foto: crvenazvezdafk.com

Kapiten Crvene zvezde i najbolji mladi golman sveta Predrag Rajković, ovog leta je jedan od najinteresantnijih mladih fudbalera na tržištu. Nekoliko evropskih klubova nadmeću se medjusobno ne bi li uspeli da obezbede potpis ovog sjajnog igrača.

Nakon Galatasaraja, koji je spreman da plati 3.000.000 evra za transfer mladog golmana, u igru se ukljucio i Nemački Bundesligaš Augsburg.

Nemci nude početnu sumu od 2.000.000 evra, što je manje od ponude Galatasaraja, ali cena nije fiksna i čelnici Zvezde imaju prostora da pregovaraju i postave svoje uslove.

U opticaju je i neimenovani engleski klub, čija bi ponuda u narednim danima trebalo da stigne na adresu tima iz Ljutice Bogdana.

Ostaje još samo da se vidi koja će ponuda biti najzanimljivija, te da li Predrag Rajković napušta Crvenu zvezdu ili će do kraja započete sezone ostati na stadionu “Rajko Mitić”.

 

Komentari