Nemanja Miletić: Zaslužili smo ovo!

Dan nakon pobede nad Čukaričkim, na nedeljnom jutarnjem treningu mogli su se videti osmesi na licima fudbalera Borca. Igrači i stručni štab bili su sjajno raspoloženi a kako i ne bi kada nakon tri kola ekipi Borca u leđa gledaju svi superligaši.

DSC02747-vert

Nemanja Miletić, štoper Čačana smatra da ništa nije slučajno i da je ekipa ovo zaslužila: “Sve ovo što se dešava je kao najlepši san, ali mi svakog dana vredno radimo da bi ga pretočili u javu. Mislim da smo sve ovo apsolutno zaslužili jer pre svega pošteno radimo. Pošteni smo prema sebi, trenerima i navijačima koji su to na pravi način prepoznali. Imamo sjajnu atmosferu u ekipi, još bolju saradnju sa stručnim štabom i fantastičan fluid sa navijačima koji su sve to prepoznali. Mi koji smo duže u Borcu smo prošle sezone prošli kroz dosta težak period i to nas je sigurno očvrsnulo. Novajlije su se odlično uklopile i uz podršku uprave je sve to rezultiralo na startu sezone. Imali smo tri jaka rivala, zabeležili tri velike pobede i mirno možemo raditi dalje. Što se tiče derbija Čukarički je uprkos porazu pokazao svoju snagu, ali i mi moramo biti svesni svog kvaliteta i u nastavku prvenstva bez euforije i dalje dokazivati da nam je mesto u vrhu srpskog fudbala“.

DSC02767-vert

Vladimir Bajić, golman Borca koji je u prethodna tri kola kapitulirao samo jednom takođe smatra da je ekipa svojim radom i zalaganjem na treninzima, kao i disciplini u igri zasluženo na čelu tabele: “Lepo je pogledati tabelu i shvatiti da smo trenutno prvi u Srbiji. Možda je to iznenađujuće za mnoge, ali ne i za nas koji svaki dan vredno radimo. Imali smo tri utakmice sa tri ozbiljna tima i verom u pobedu kao i maksimalnom borbenošću i disciplinom smo stigli do devet bodova. Stručni štab na čelu sa šefom Lalatovićem je napravio sjajnu atmosferu u ekipi, a veoma nam prija i sve bolji odnos uprave prema nama. U svaku utakmicu ulazimo sa ogromnom željom da pobedimo i neretko se dešava da damo više od trenutnih mogućnosti. Sjajna je činjenica da je i publika sve to prepoznala, pa je zaista milina igrati kraj Morave. Uprkos tri pobede i liderskoj poziciji i dalje smo čvrsto sa obe noge na zemlji, svesni da u fudbalu nema minulog rada. Svaki trening i svaka utakmica je novo dokazivanje. Nastavljamo u tom ritmu sa željom da se što duže zadržimo u vrhu, gde je Borcu i mesto“

Komentari