Nenadić i Cilinšek napustili Marakanu

Ljubo Nenadić i Saša Cilinšek napustili su redove Crvene zvezde! Nenadić je dogovorio sporazimumni raskid ugovora, dok je Cilinšek otišao kao slobodan igrač.

Cilinšek, nekadašnji igrač novosadske Vojvodine, stigao je na Marakanu u zimskom prelaznom roku, i zbog propusta kluba koji ga nije registrovao za nastavak šampionata, nije odigrao nijedan zvaničan meč za Crvenu zvezdu.

Nenadić, koji je stigao u klub pre dve godine iz kragujevačkog Radničkog, od dolaska u klub praktično nije bio u planovima Crvene zvezde, a s obzirom da mu se duguje za neisplaćene zarade, sporazumni raskid ugovora bio je logično rešenje. Nenadić bi karijeru mogao da nastavi upravo u Radničkom 1923.

Crvena zvezda je na ovaj način ostala bez dva igrača iz zadnje linije, koja je bila veliki problem prošle sezone, mada kada se pogleda minutaža koju su ovi momci dobili na Marakani, postavlja se pitanje zašto su uopšte i dovedeni.

Dan ranije Crvena zvezda ostala je bez Nejca Pečnika, koji je kao slobodan igrač napustio crveno-bele. A ko je pojačao redove šampiona Srbije pročitajte ovde

Komentari