Nikola Drinčić: “Možda nismo najbolji, ali ćemo se boriti da to postanemo”

Zadovoljan je bio, jedan od najiskusnijih igrača Partizana, nakon subotnjeg trijumfa crno belih na Karađorđu. Prema rečima Nikole Drinčića, trijumf nad Donjim Sremom, skinuo je veliki pritisak sa leđa celoj ekipi, ali dodaje, da nema prostora za opuštanje, već da se samo vrednim radom u nastavku sezone može do konačnog cilja.

nikola-drincic-1409004844-557047

“Lepo je bilo kada smo ranije pobeđivali, a sada kada je teško treba da se skupimo i damo maksimum. Možda nismo najbolji, ali ćemo se boriti da to postanemo. Naravno da smo osećali pritisak. Ima tu mnogo sitnica koje nam smetaju, a kada čovek čita po novinama neke stvari, to nesvesno ostaje negde u mozgu kao opterećenje. Ipak, to nam daje dodatni elan da se napnemo još više i osvajanjem prvog mesta pokažemo da zaslužujemo da nosimo dres Partizana.” istakao je Drinčić i dodao:

“Mnogo nam znači ova pobeda, ali smo svesni da do kraja ima još 12 utakmica. Ipak, konačno smo uhvatili tu neku našu igru, pobedili, ali od sutra moramo još više da radimo, budemo predani 100% na treninzima, što nam jedino garantuje da ćemo nastaviti u dobrom ritmu i osvojiti titulu.”

Komentari