Nikolić: Čukarički nam je važniji od Totenhema

Fudbaleri Partizana kao uvertiru u prvi meč Lige Evrope protiv Totenhema, na svom terenu će u subotu od 19:30 časova odigrati meč petog kola Superlige protiv ekipe Čukaričkog. Trener Marko Nikolić okupljenim novinarima govorio je o očekivanjima u tome meču.

Foto: Partizan.rs

Nikolić je počeo izlaganjem da je Partizan imao dobru seriju pred pauzu, te da je Partizanu najteže pao odmor zbog reprezentativnih obaveza.

Imali smo dobru seriju do ove pauze. Možda je pauza najmanje odgovarala Partizanu. Do juče smo trenirali sa četrnaest igrača, koji su odradili odličan posao. Ostatak vremena potrošili smo na oporavak igrača koji su imali reprezentativne obaveze. Nažalost imamo kadrovske probleme, Darka Brašanca smo izgubili do kraja polusezone. Andrija Živković se vraća nakon male povrede, ali je takođe neizvestan za mečeve pred nama, počeo je Marko Nikolić i potom se okrenuo paklenom rasporedu koji očekuje crno-bele.

Pakleni ciklus koji je pred nama, gde ćemo za dvadeset dana odigrati sedam utakmica, dve u Evropi, jednu u kupu i četri ligaška meča govore u prilog tome da je potrebno da zbijemo redove i koncentraciju dovedemo na visok nivo.

Nikolić se potom okrenuo narednom protivniku, za koji je imao samo reči hvale.

Čukarički je tim koji zaslužuje naše poštovanje. Svi dobro znamo koliko je Čukarički dobro organizovan. Imaju dobar igrački kadar. Imaju mogućnost rotacije. Uz isusnog Todorovića doveli su i Regana, kao i Brežančića i Stojkovića. Očekuje nas teška utakmica, koja je specifična jer dolazi par dana pred meč sa Totenhemom, kada je pažnja i medija i igrača okrenuta meču u Ligi Evrope, mi moramo da se skoncentrišemo i sve mečeve u našoj ligi igramo kao da se radi o kvalifikacioni mečevima, kako bismo došli do titule. Veći prioritet od Totenhema zaslužuje meč protiv Čukaričkog i nadam se da će navijači prepoznati važnost i pružiti nam podršku.

Komentari